Reviews

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden:

Mevrouw L.J te O, letselschadecliente

Ik heb de herstelcoaching als prettig, zeer goed ervaren. Chris, de herstelcoach kijkt actief met mijn denk- en gevoelsleven mee en helpt mij op een andere zienswijze te krijgen. Ik ben ondersteund om zelf mijn plan van aanpak met activiteiten op te stellen waarbij ik tot verder herstel denk te komen. En, het heeft echt geholpen. Door aan mijn actiepunten te werken, ben ik meer in balans gekomen. Verder waardeer ik het dat ik uitgebreid mijn verhaal kan vertellen over mijn situatie en voel me hierin erg gehoord en begrepen. Een fijn gevoel. Bedankt Chris.

M. Levelink, Manager Opleiding en Advies, Quasir:

Je bent een kanjer als persoon, sterk en liefdevol, je reflectieve vermogen is groot. Ik hoop voor de branche en betrokkenen, dat je heel veel gaat werken als herstelcoach. Dank voor je openheid tijdens de opleiding tot herstelcoach.

De heer J.B te G, medewerker detailhandel:

Ik kwam voor coachgesprekken bij Chris van Synapsis coaching, in een moeilijke periode. Ik ervaarde veel stress en was erg emotioneel, omdat ik veel discussie had met mijn leidinggevende. Er was geen zicht op, of ik wel kon blijven in dit werk. In het begin van de gesprekken was ik erg gespannen. Maar ik kwam in een warm nest. Chris gaf mij direct vertrouwen, en nam alle tijd voor mij, dat het maakte dat ik mij makkelijk kon uiten in moeilijke dingen. Ze heeft mij veel inzicht gegeven in de vele (niet reële) beren die ik op de weg zag en heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb apart gesprekken gehad, maar ook mijn leidinggevende had gesprekken met haar. Deze gaven inzicht in onze beider leerpunten. Vervolgens kwamen er driegesprekken met mijn leidinggevende, waarbij vele zaken zijn uitgesproken en opgelost. Er zijn goede werk- en communicatie afspraken gemaakt. Sindsdien gaat het veel beter met mij en mijn leidinggevende, we hebben er beiden veel van geleerd. We gaan nu ook begeleiding van Chris krijgen bij de samenwerking in ons gehele team. Ik zou Synapsis coaching ten alle tijden aanbevelen om aan jezelf en je werksituatie te werken. Je wordt er sterker en een beter mens van.

L. van Veenendaal, trainingsacteur:

Ik heb je gedurende de opleiding herstelcoaching ervaren als een kordate, oprechte vrouw, met focus. Tijdens de coaching weet je als coach rust weet in te zetten en je hebt oprechte aandacht voor de kandidaat. Hierbij heb ik als “gecoachte” het gevoel dat ik bij jou verder kan komen.